Anja Hult Jewellery_2013_POP UP KauppaKesä jatkuu Kuopion Matkustajasatamassa

Kauppa ja näyttelyt ovat auki ma 5.8. – su 11.8. klo 12 – 18
Kallamarinan makasiini, Tulliportinkatu 1, Kuopio
Vapaa pääsy!

POP UP KAUPPA

Kallamarinan makasiinissa kuukauden toiminut taiteilijoiden, muotoilijoiden ja käsityöläisten tuotteita myyvä kauppa on yllättänyt suosiollaan. Asiakkaita on käynyt paljon ja etenkin vierasveneilijöiltä saatu myönteinen palaute on lämmittänyt. Vanha makasiini tarjoaa nostalgiset puitteet koruille, tekstiileille, tauluille, keramiikalle ja käyttöesineille. Juuri tällaistä kaivataan myös Kuopioon -lause on toistunut monessa keskustelussa. Mukana ovat mm. Anja Hult, Riikinkettu, Humpelo ja Pöppiäinen, No bad design, Mervidesign. Kaupasta saaa myös mm. Aikamatka Viipuriin kirjaa sekä Savolaenen syömälysti -keittokirjaa.

POP UP GALLERIA: KUKKIA , KERAMIIKKAA JA VIDEOITA

Terhi Hällströmin, Johanna Keski-Karhun ja Hanna Kähtävän ROMUA JA ROMANTIIKKAA – floristinen näyttely jatkuu yleisön pyynnöstä. Näyttelyn materiaaleina näyttelyssä on käytetty luonnonmateriaaleja, sekä leikko- ja ruukkukukkia. Inspiraatio töihin on saatu hylätystä rautaromusta. Hällström ja Kähtävä menestyivät teoksillaan hyvin vuoden 2012 International Designer of the Year – kisassa, josta voit lukea lisää alla olevista
linkistä.

Fusion Flower – International competition 2012 the winners

Teoksen leikkokukat ovat kuihtuneet ja lakastuneet, mutta tämä tuo oman, inhimillisen leimansa näyttelyyn.
Albina Pönniön PANOPTIKON Keramiikkaveistossarja, 2013 kertoo sanasta Panoptikon. Yksi tulkinta sanasta tarkoittaa lieriömäistä rakennusta, jonka keskellä on valvontatorni. Veistosryhmän keskelle sijoitettu veistos on veistetty ja poltettu ulkona. Albina Pönniö on valmistunut Savonia ammattikorkeakoulusta, Kuopion Muotoiluakatemiasta keramiikkamuotoilijaksi 2013.

Kim Saarisen kuvaamat videot ovat esillä Tanssiteatteri Minimin videoloungessa.
Näyttelytilassa toisessa kerroksessa pääsee vilkaisemaan mm. Leea Klemolan ohjausta Minimille, Ruokateatterin Makuja ja Mauttomuuksia esitystä ja jouluksi saapuvien, kahden kansainvälisesti kuuluisan mieshahmon vierailua Kuopiossa. http://www.youtube.com/watch?v=cM9HrkFYe_c

tiilipuutarhastaKristiina Korpelan ihastuttava TIILIPUUTARHA jatkuu myös 11.8. saakka.
Kristiina Korpela: Tiilipuutarha 1 MYLLYN kulmassa, Minna Canthin katu 4
Kristiina Korpela: Tiilipuutarha 2 Kallamarinan makasiinin edessä, Tulliportinkatu 1
Tiilipuutarhat ovat vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa ja siten jatkuvassa muutosprosessissa. Aika, säät, tapahtumat ja ihmiset vaikuttavat niihin ja ne vaikuttavat ihmisiin.

Tervetuloa!

Takaisin ►