taidetori2013mainosTaidetori 2013

4. TAIDETORI on tapahtuma Kuopiossa, joka tarjoaa kävijöille perinteisen ohjelmatarjonnan lisäksi uniikkia ostettavaa ja työpajoissa paljon omaa tekemistä. Satamatorin lavalla lähes 30n ilmainen ohjelmasarja koostuu mm. bändeistä, yhteislauluilloista, Murretorista ja tapahtuman päättävästä Humu -piknikistä. Myyntimökeistä voit löytää kesäkahvilan, työpajat sekä käsityöläisiä ja yhdistystoimijoita myymässä tuotteitaan tai esittelemässä toimintaansa.

Taidetorin uutuutena ovat vierasvenesatamassa Kallamarinan makasiinissa POP UP kesämyymälä, näyttelyt ja yli 10 teatteriesitystä lapsille. Lisäksi Vaajasalon Welhon seikkailut jatkuvat 9:llä esityksellä ja Nukketeatteri Satuaarteen Myyrän uudet housut nähdään 5 kertaa.

Taidetori on auki joka päivä klo 14 – 20 ja sinne on VAPAA PÄÄSY. Osassa työpajoista on pieni tarvikemaksu. Lasten viikonloppua vietetään pe 12.7-su 14.7. Ohjelma ja toimijat vaihtuvat päivittäin, katso tarkat tiedot päivittäisistä myyjistä, tuotteista, työpajoista ja esityksistä www.taidetori.com

Tapahtumapaikat:
Kuopion matkustajasataman torilla mökit, puisto ja lava
Kallamarinan makasiinissa teatteriesitykset, kesämyymälä ja näyttelyt (Tulliportinkatu 1)
MYLLY, luovien alojen keskus, Minna Canthin k 4, 1. ja 4. krs

Pääyhteistyökumppanit:
Kuopion kaupunki, Kuninkuusravit, Jätekukko, PaolaKoo

Taidetorin toimisto:
taidetorikuopio(at)gmail.com, 044 336 8884

Takaisin ►