KOULUTUSPALVELUT

Anya Productions on jalostanut omaa kokemustaan tapahtumatuotannosta koulutuspalveluiksi, joiden avulla asiakas voi kehittää omaa toimintaansa. Asiakkaitamme ovat yksittäiset taiteilijat, taiteilijaryhmät, yritykset ja julkisen palvelun toimijat. Koulutuspalvelut kohdistuvat pääasiassa luovan alan toimijoille, mutta myös muut voivat saada koulutuksesta näkökulmia toimintansa kehittämiseen. Koulutuspalvelumme toteutetaan pedagogisella ammattitaidolla. Seuraavassa joitakin esimerkkejä tarjoamistamme koulutuksista:

  • Myynti ja markkinointi. Mitä taiteen myynnissä ja markkinoinnissa tulee ottaa huomioon?
  • Palvelumuotoilu. Minkälainen asiakaspalvelija taiteilija on?
  • Luovan organisaation johtaminen. Miten motivoidaan ja ohjataan luovia ihmisiä?
  • Luova yrittäjyys. Onko yrityksen perustaminen aina jonkinlaista taiteilua?
  • Tuotteistaminen. Minkälaisia tuotteita taideteos ja taiteilijan osaaminen voivat olla?
  • Viestintä. Viestintä ei ole vain tiedon siirtoa. Sillä voidaan vaikuttaa kokonaisvaltaisemmin, ja tässäkin pätevät draaman lait.

HARJOITTELUPAIKKOJA  2017 – 2018!

Tarjoamme harjoittelupaikkoja mm. matkailualan, kulttuurituotannon, taidealan tai liiketalouden opiskelijoille.

1. Tuottaja (2 paikkaa)
Harjoittelu sisältää tapahtuma- ja esitystuottamista, tiedottamista, lavaohjelman koordinointia sekä monipuolisesti kulttuurituottajan työtehtäviä.

2. Tiedottaja/myyjä (2 paikkaa)
Harjoittelu sisältää esitysten ja tapahtumien tiedottamista ja myymistä. Verkkotoimittamista, kirjoittamista, puhelinmyyntiä ja monipuolisesti kulttuurituottajan työtehtäviä.

3. Videoassistentti
Harjoittelu sisältää vanhojen videoiden käsittelyä ja arkistointia. Kiinnostuksen mukaan myös uusien videoiden kuvaamista ja leikkaamista

4. Valokuvaaja/assistentti
Harjoittelu sisältää toiminnan valokuvausta ja vanhojen valokuvien arkistointia.

5. Työpajaohjaajia
Harjoittelu sisältää erilaisten taidetyöpajojen suunnittelua ja toteutusta.

Harjoitteluaika
Harjoittelun aloitus sovitaan, harjoitteluajat sovittavissa 1.4.2017- 31.12.2018 välille sopimuksen ja tarpeen mukaan.

Harjoittelu tapahtuu Anya Pron toimistossa Lönnrotinkatu 53, 70500 Kuopio ja lisäksi työtä tehdään vaihtuvissa tiloissa tai sitä voi tehdä myös etänä.  Ohjaajana toimii Anya Pro ja yhteistyökumppanit. Hakemukset ansioluettelon kera osoitteeseen anja@anyapro.fi.

Lisätiedustelut
Anja Lappi
040 538 3823

Matias Murole
044 – 2412170

Anya Productions on hyvin suosittu harjoittelupaikka. Osa harjoittelijoista on saanut meiltä projektityötä, osa päässyt jatko-opintoihin tai saanut muualta töitä. Ota yhteyttä.  Harjoittelussa kielimahdollisuuksina suomi, englanti ja saksa. Kehitämme mielellämme toimintaa, joten jos sinulla on opinnäytetyö, gradu tai lopputyö mielessä – ota yhteyttä!