TILATTAVISSA OLEVAT ESITYKSET

Kiertoo

Kuva: Ari Kesonen

Kiertoo on leikkisä kierrätys-show, joka sisältää teatteria, live-musiikkia ja kierrätystietoa tanssiteatterin muodossa. Kiertoo on esityskonsepti, jonka voi tilata kouluihin.

Haluatko supersankariksi? Aloita nyt – vaikka pelastamalla maailma!

Kuntien omistama jätehuoltoyhtiö Jätekukko ja kulttuurintuottamiseen erikoistunut Anya Productions tuottivat lapsille suunnatun Kiertoo-esityksen, joka toimii uudenlaisena valistamisen ja opettamisen konseptina. Elämyksellinen oppitunti kertoo miten monella tavalla maapallon pelastaminen on mahdollista. Kiertoo-esitys on rytmin ja ilon täyteinen kompostimusikaali jätteen määrän vähentämisen ja kierrättämisen merkityksestä. Esitys kestää noin oppitunnin, ja on suunnattu kaikille luokka-asteille, ensi-sijaisesti alakouluille. Katso Karttulanlahden  ala-asteen lasten kommentit kiertueella.

Esityksen kesto n. 40 min.
Jätekukon toimialueella hinta on 150 €/esitys( huom. rajattu määrä). HUOM! Seuraava Jätekukon tukema kiertueviikko on syksyllä 2018.
Esitystä voi tilata myös  ympäri maan.
Kouluesitys kiertueella 1. esitys 1500 € , seuraavat samana päivänä a 600 €.

Lisäinfoa:
www.facebook.com/kiertoo
www.anyapro.fi
www.jätekukko.fi
@kiertoo #kiertoo

Tiedustelut:
Anja Lappi/ Anya Productions Ky 040 5383823, info@anyapro.fi
Anja Räsänen/ Jätekukko, puh,. 044 3680152, anja.raisanen@jatekukko.fi
VARAUKSET: 044 2412170

Kiel’koppa-duo & Jättikuplat

Jättikuplat.

Jättikuplat. Kuva: Mira Mykkänen

Kiel`Koppa: Antti Raekallio & Marjaana Oliveira. Kuva: Mira Mykkänen

Kiel`Koppa: Antti Raekallio & Marjaana Oliveira.
Kuva: Mira Mykkänen

Kiel’koppa on viulu-buzuki -duo, jonka ohjelmisto koostuu lähinnä kansanmusiikista – omasta ja lainatusta. Orkesteri taipuu pyynnöstä taipuu melkeinpä mihin vain! Esityksen kesto on noin 40 minuuttia. Se sopii mainiosti päiväkoteihin, lastentapahtumiin tai vaikkapa synttäreille. Jättikuplaamo lisää konsertin riemukasta tunelmaa! Kuplat  voidaan toteuttaa vain ulkotiloissa. Hinta neuvotellaan tilaajan kanssa. Kysy tarjousta 040 2412170 tai info@anyapro.fi.

 

TILATTAVISSA OLEVAT ESITYKSET AIKUISILLE

Viikset

 

Viikset on taidokas absurdin huumorin mestariteos Nikolai Gogolin maailmasta. Se ei ole elämäkerta, eikä kooste kirjojen parhaita paloja. Viikset on tislattua gogolmaista hulluutta! Teatterinjohtaja Maxim Teljakov valjastaa nelivaljakot ja karauttaa omaperäiseen maailmaan. Kuin humalaisen ajurin ohjaamana Teljakov harhailee ristiin rastiin läpi Gogolin teosten ja henkilöhistorian. Teljakov yhdistää taiteen ja tosielämän, ottaa totta sieltä, tarua täältä ja keksii loput itse. ”Todellisinta minussa on viikseni!”.

Monologiesitys kestää noin tunnin ja soveltuu parhaiten teatteritiloihin, 1200 €.
Tilaukset 044 2412170 tai info@anyapro.fi.

Aappolan pojat

Aappolan Pojat

Kaksi ”musiikkiterapeuttia” Aappolasta luo tilaisuuteesi lupsakkaan tunnelman esittelemällä musiikin syntyhistoriaa ja sen parantavaa voimaa. Savolaispojat kirvoittavat hymyn huulille tarinoillaan ja uskomattoman taitavilla lauluillaan. Ehdottoman hyväntuulinen esitys, joka toimii seminaareissa, juhlissa, luennoilla, häissä – missä vaan tilaisuudessa. Esityksen kesto on noin 25 minuuttia. Katso traileri tästä  Tilaukset 044 2412170 tai info@anyapro.fi.

 

KELLARI

Kellarista löytyy esityksiä, joita voi kyllä tilata, mutta koska ne eivät ole aktiivisena ohjelmistossa, ne pitää ensin lämmittää eli harjoitella. Kysy lisää 040 538 3823.

Eläintarinoita – paikkateatteri

Kettu: Lasse Forsgren

Kettu: Lasse Forsgren

Valloittava koko perheen esitys, jossa selviää muun muassa se, mistä lähtien ketun hännänpää on ollut valkea ja karhulla lyhyt häntä.

Ohjaus: Lasse Forsgren
Laulut: Mika Lahtinen
Esityksen kesto n. 60 min.
Tilatarve: n. 6 x 6 x 3,5 m.
Kiertuetilaukset: 040 5383823

”Esityksen jälkeen tuntuu, että on saanut kokea jotain alkuperäistä. Vanhoja, pieniä satuja vain, mutta niin suuresti.”
-Riitta Raatikainen Savon Sanomissa Eläintarinasta (2010)

 

Lokki ja kalastaja – lasten kamariooppera

Kalastaja: Tuomas Juntunen

Kalastaja: Tuomas Juntunen

Läpilaulettu kertomus lokin ja kalastajan ystävyydestä orkesterin säestyksellä. Esitys sopii kouluihin, päiväkoteihin, tapahtumiin.

Muusikot: Antti Raekallio, Katja Koskinen. Esitystä ennen soitintyöpajat, alkusoitto soitetaan yhteisesti.
Lokki & Kalastaja, laulajat esityskohtaisesti

Esityksen kesto n. 30 min. Työpajan kesto n. 30 – 45 min.
Tilatarve n. 6 x 6 x 3,5 m.
Työpajavaraukset, kiertuetilaukset: 040 5383823

Katso traileri YouTubesta!

Pirjot

pirjot

Punk-kuoro Pirjot puhuu totuuden kieltä.

Pirjoille ei ole mikään pyhää, ei joulu, ei yhteisvastuu, ei erektio saatika rakkaus. Pirjot tulkitsevat runoilija Jani Niemisen tekstejä mykällä raivolla. Taustayhtyeen pojat saavat soittaa, kunhan pitävät suunsa kiinni. Nyt on Pirjojen puheenvuoro. Mottona Pirjoilla on totuus ja vain totuus. Kuoroesityksen kesto n 10 min. Sopii pieniin tiloihin. Esiintyjillä mukana silityslauta ja CD -soitin. Onnistu ja tilaa tämä veretseisauttava kannanotto. Esityksestä riittää puhumista koko seuravaalle vuodelle.

K 18

 

TAPAHTUMATUOTANTO

Tapahtumatuotanto on Anya Productionsin toiminnan kivijalka. Luomme uuden tapahtumakonseptin asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Laadimme suunnitelman ammattitaidolla, ja toteutamme sen taide- ja kulttuurialan erityispiirteet huomioiden. Rakennamme tuotannot ketterien ammattilaisten ja luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Pystymme hallitsemaan kokonaisuuksia itsenäisesti, ja ottamaan asiakkaan mukaan tuotantoprosessiin asiakkaan haluamassa määrin. Avullamme voi tuottaa muun muassa:

  • festivaalit
  • kampanjat
  • esitykset
  • näyttelyt
  • työpajat
  • juhlat