TILATTAVISSA OLEVAT ESITYKSET

Kiertoo

Kuva: Ari Kesonen

Kiertoo on leikkisä kierrätys-show, joka sisältää teatteria, live-musiikkia ja kierrätystietoa tanssiteatterin muodossa. Kiertoo on esityskonsepti, jonka voi tilata kouluihin.

Haluatko supersankariksi? Aloita nyt – vaikka pelastamalla maailma!

Kuntien omistama jätehuoltoyhtiö Jätekukko ja kulttuurintuottamiseen erikoistunut Anya Productions tuottivat lapsille suunnatun Kiertoo-esityksen, joka toimii uudenlaisena valistamisen ja opettamisen konseptina. Elämyksellinen oppitunti kertoo miten monella tavalla maapallon pelastaminen on mahdollista. Kiertoo-esitys on rytmin ja ilon täyteinen kompostimusikaali jätteen määrän vähentämisen ja kierrättämisen merkityksestä. Esitys kestää noin oppitunnin, ja on suunnattu kaikille luokka-asteille, ensi-sijaisesti alakouluille. Katso Karttulanlahden  ala-asteen lasten kommentit kiertueella.

Esityksen kesto n. 40 min.
Jätekukon toimialueella hinta on 150 €/esitys( huom. rajattu määrä). HUOM! Seuraava Jätekukon tukema kiertueviikko on syksyllä 2018.
Esitystä voi tilata myös  ympäri maan.
Kouluesitys kiertueella 1. esitys 1500 € , seuraavat samana päivänä a 600 €.

Lisäinfoa:
www.facebook.com/kiertoo
www.anyapro.fi
www.jätekukko.fi
@kiertoo #kiertoo

Tiedustelut:
Anya Productions Ky 040 5383823, info@anyapro.fi
Anja Räsänen/ Jätekukko, puh. 044 368 0152, anja.raisanen@jatekukko.fi
VARAUKSET: 044 241 2170

TILATTAVISSA OLEVAT ESITYKSET AIKUISILLE
Viikset

Viikset on taidokas absurdin huumorin mestariteos Nikolai Gogolin maailmasta. Se ei ole elämäkerta, eikä kooste kirjojen parhaita paloja. Viikset on tislattua gogolmaista hulluutta! Teatterinjohtaja Maxim Teljakov valjastaa nelivaljakot ja karauttaa omaperäiseen maailmaan. Kuin humalaisen ajurin ohjaamana Teljakov harhailee ristiin rastiin läpi Gogolin teosten ja henkilöhistorian. Teljakov yhdistää taiteen ja tosielämän, ottaa totta sieltä, tarua täältä ja keksii loput itse. ”Todellisinta minussa on viikseni!”.

Monologiesitys kestää noin tunnin ja soveltuu parhaiten teatteritiloihin, 1200 €. Tilaukset 044 2412170 tai info@anyapro.fi.

Aappolan pojat

Aappolan Pojat

Kaksi ”musiikkiterapeuttia” Aappolasta luo tilaisuuteesi lupsakkaan tunnelman esittelemällä musiikin syntyhistoriaa ja sen parantavaa voimaa. Savolaispojat kirvoittavat hymyn huulille tarinoillaan ja uskomattoman taitavilla lauluillaan. Ehdottoman hyväntuulinen esitys, joka toimii seminaareissa, juhlissa, luennoilla, häissä – missä vaan tilaisuudessa. Esityksen kesto on noin 25 minuuttia. Katso traileri tästä  Tilaukset 044 2412170 tai info@anyapro.fi.

KELLARI

Kellarista löytyy esityksiä, joita voi kyllä tilata, mutta koska ne eivät ole aktiivisena ohjelmistossa, ne pitää ensin lämmittää eli harjoitella. Kysy lisää 040 538 3823.

Lokki ja kalastaja – lasten kamariooppera

Kalastaja: Tuomas Juntunen

Kalastaja: Tuomas Juntunen

Läpilaulettu kertomus lokin ja kalastajan ystävyydestä orkesterin säestyksellä. Esitys sopii kouluihin, päiväkoteihin, tapahtumiin.Esitystä ennen soitintyöpajat, alkusoitto soitetaan yhteisesti

Esityksen kesto n. 30 min. Työpajan kesto n. 30 – 45 min.
Tilatarve n. 6 x 6 x 3,5 m.
Työpajavaraukset, kiertuetilaukset: 040 5383823

Katso traileri YouTubesta!

TAPAHTUMATUOTANTO

Tapahtumatuotanto on Anya Productionsin toiminnan kivijalka. Luomme uuden tapahtumakonseptin asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Laadimme suunnitelman ammattitaidolla, ja toteutamme sen taide- ja kulttuurialan erityispiirteet huomioiden. Rakennamme tuotannot ketterien ammattilaisten ja luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Pystymme hallitsemaan kokonaisuuksia itsenäisesti, ja ottamaan asiakkaan mukaan tuotantoprosessiin asiakkaan haluamassa määrin. Avullamme voi tuottaa muun muassa:

  • festivaalit
  • kampanjat
  • esitykset
  • näyttelyt
  • työpajat
  • juhlat