Ajankohtaista syksy 2018

ANYA PRODUCTIONS  valmistelee ensi vuoden tuotantoja, joista tiedotamme alkuvudesta 2019!

TUOTANTOPALVELUA TAIDEORGANISAATIOILLE:
Taidehallinnon selvitystyöt ( tilitykset, selvitykset) tekijänoikeusasiat, someklinikat.
– pyydä tarjous info@anyapro.fi

KESÄ 2018 ONNISTUI HIENOSTI
Anya Productions antaa ISON KIITOKSEN kesän 2018 kaikille esiintyjille, osatuottajille, osallistujille
– huikeita tapahtumasisältöjä ja myös huikeita lukuja!

ILOA JA VALOA SAVILAHDESSA 8.9.2018
Iloa ja valoa Savilahdessa -tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa lauantaina 8.9.2018 Kuopion Savilahdessa: Yliopistonrannassa, Varikko-alueella ja Savisaaressa sekä Skeittipuistossa ja Viestikadun alikulkutunnelissa. Kaikenikäisille suunnatun tapahtuman teemana oli nimensä mukaisesti ilo ja valo. Osallistujia oli yhteensä noin 6500.
Katso tapahtuman video tästä linkistä.
Iloa ja valoa Savilahdessa Facebook
www.savilahti.com/iloa-valoa

Kuopion kaupunki/
SmaRa – Savilahden smarteimmat ratkaisut -hankkeessa.
Tuotanto & konseptin luominen  Anya Productions, yhdessä projektin henkilökunnan kanssa.

KUOPIO JUHLII 24.-26.8.2018
Yhteisöllinen kaupunkifestivaali toteutettin koko laajan Kuopion alueella. Kuopion torilla Elonkorjuu, Olonkorjju sekä Satoa Food Festival keräsivät kymmeniä tuhansia kävijöitä. Mikrotapahtumia järjestettiin mm. Vehmersalmella, Niiralassa, Petosella ja Puijolla.
Nilsiän perinteinen Taiteiden juhla tarjosi katukyökki-ruokatapahtuman, sirkusta, bändejä, ilotulitusta- ohjelmaa oli kaikenikäisille!
Koordinointi, tuotanto Anya Productions, yhteistyössä Kuopion kaupunki ja lukuisat tapahtumatuottajat.
www.kuopionseina.fi/kuopio-juhlii 
www.facebook.com/Kuopiojuhlii

TAIDETORI 8.-11.8.2018
Taidetorilla 8.-11.8.2018 oli 1500 kävijää. Ohjelmassa oli 6 esitystä, 10 työpajaa ja 22 kurssia. Festivaalia oli toteuttamassa 48 henkilöä. Erityisesti vauva- ja perhesirkus vetivät hyvin. OpenStage tarjosi myös harrastajille mahdollisuuden esiintyä.
Kulttuuriareena 44, Kauppakatu 44, Kuopio.
Tuotanto Anya Productions, yhteistyössä Kuopion Sirkus.
www.taidetori.com
www.facebook.com/taidetori

KYLÄSSÄ kesäteatteriesitys 23.6.-1.7.2018
KYLÄSSÄ kesäteatteri Rantasalmella on paketissa! Kiitos koko tiimille, Rantasalmen museoalueen ja Oskarin tiimille.

********************

Muovinkierrätyksestä kertova kierrätysmusikaali KIERTOO -esitys kiertueella!
Syksyn 2018 esitykset tilattavissa, info@anyapro.fi

Katso Facebookista KIERTOO -tapahtuma
Kiertoo on leikkisä kierrätys-show, mikä sisältää teatteria, live-musiikkia ja  sekä kierrätystietoa tanssiteatterin muodossa. Esitys tuotettiin yhteistyössä Jätekukko jätehuoltolaitoksen kanssa. Esitystä  voi tilata kouluihin ja tapahtumiin, soita 040 538 3823

Vot tilata ohjelmaa juhliisi, tapahtumiin tai vaikka seminaareihin.
Aappolan pojat
Kaksi musiikkiterapeuttia Aappolasta luo tilaisuuteesi lupsakkaan tunnelman esittelemällä musiikin syntyhistoriaa ja sen parantavaa voimaa. Savolaispojat kirvoittavat hymyn huulille tarinoillaan ja uskomattoman taitavilla lauluillaan. Ehdottoman hyväntuulinen esitys. Toimii seminaareissa, juhlissa, luennoilla, häissä – missä vaan tilaisuudessa.

***************

Anya Productionsilla on vankka kokemus taiteen luomisesta, taiteen tuottamisesta ja  kulttuuri- ja taidetapahtumien tuottamisen koko kaaresta – suunnittelusta käytännön toteuttamiseen.

Olemme jalostaneet osaamistamme myös kehittämispalveluiksi, joiden avulla voimme auttaa muita toimijoita kulttuurin ja taiteen kentällä onnistumaan. Liikumme ketterästi muillakin toimialueilla. Koulutuspalvelujemme avulla asiakas oppii kehittämään omaa toimintaansa itse.

Voimme olla myös ulkoistettu projektin hallinnoija, jolloin taiteilijalle tai taiteilijaryhmälle vapautuu resursseja keskittyä ydinosaamiseensa.

Anya Production kehittää, tuottaa ja konseptoi.
Anya Pro – taiteen palveluksessa!

****************

Laajan verkostomme kautta pystymme välittämään henkilöstöresursseja erilaisiin taide- ja kulttuurialan projekteihin. Asiakkaanamme on yksittäisiä taiteilijoita, taiteilijaryhmiä, luovan alan yrityksiä ja julkisen palvelun toimijoita.

Anya Pro toimii tiiviissä yhteistyössä Art Market Finland -konseptin kanssa. Tässä saatamme yhteen taiteilijat ja asiakkaiden (henkilöiden sekä yritysten) tarpeet. Tässä taiteilijoille avautuu monipuolisia mahdollisuuksia myydä teoksiaan sekä osaamistaan.